Wonen aan de Waal

iedere dag een beetje vakantie

Voor deze prachtige vrijstaande woning aan het water zijn we tijdens de bouw benaderd om deel te nemen in het bouwteam om het interieur uit te werken.

We zijn meteen begonnen met het maken van een verlichtingsplan zodat de aannemer de hiervoor benodigde voorzieningen nog kon meenemen in de te storten vloeren. Vervolgens zijn we de keuken, badkamers, trappen, maatwerk kasten en binnendeurkozijnen gaan uitwerken.

Door de gehele woning zijn door architect Pieter van Dam zeer open zichtlijnen gecreëerd die een fenomenaal uitzicht bieden op het water. Deze transparantie hebben we volledig in stand kunnen houden bij het uitwerken van het interieur.

De opdrachtgevers hadden een duidelijke wens voor toepassing van eerlijke materialen, zoals; zwart staal, robuust eiken en flagstones. Aangezien er niet alleen flagstones in de gevels maar ook in het interieur zijn toegepast hebben we extra aandacht besteed aan de aansluitdetails van de maatwerk elementen op deze reliëf rijke muren.


In memoriam
Helaas bereikte ons enige tijd na oplevering van dit mooie project het droevige bericht dat architect Pieter van Dam op veel te jonge leeftijd is overleden.

fotografie
natuursteenstrips.nl
en ontwerpburo OE!